Vendégkönyv

Tárgy: hozzáadás a mindennapokhoz Feladó: Zoltán Dátum: 2018.08.05

Drágám!
A legtöbb kritikát tőlem kapod, pedig igazán büszke vagyok arra a szemléletre ahogyan rácsodálkozol erre a sok szépségre, amelyet csak azok látnak meg, akiknek ez a tálentum megadatott. Az meg külön képesség, mellyel ezt meg is tudod mutatni és mások számára is széppé téve megjeleníteni. Szeretném ,ha sokáig lelnéd örömödet a festésben, az alkotómunkában.

Tárgy: Ámulat ! Feladó: Mezei Csilla Dátum: 2018.07.26

Örülök, hogy rátaláltam erre a csodás kis világra! Felüdülés ilyen friss, valósághű, és a szemnek kellemes színvilágú képeket látni most, amikor körülöttünk a legtöbb dolog túlgoldolt, túl díszes, túl sok, túl zavaró. Ezek a festmények igazi nyugalmat, harmóniát nyújtanak, még így, digitálisan is. Élőben biztosan még sokkal lenyűgözőbbek! A tematikus felosztásból mindenki kedvére mazsolázhat. Számomra a növények a legkedvesebbek, és mondhatom, hogy ritkán lehet találni ilyen kiegyensúlyozott ábrázolást, mivel (talán a virágok színpompája miatt) kell egy különleges, kifinomult érzék ahhoz, hogy ne vesszen el az egyensúly a visszafogottól a giccsesig terjedő skálán. Mindenkinek nagyon ajánlom a festményeket, válogatás nélküli habzsolásra! Köszönet az élményért!

Tárgy: Gratulálok! Feladó: H. NAGY MÁRIA Dátum: 2017.02.05

LÉLEK- FINOMSÁG- ELEGANCIA- SZÉPSÉG! Sok szeretettel gratulálok!

Tárgy: Festményeid örökérvényű szépségek. Feladó: TUMPEK GYÖRGYI Dátum: 2015.12.21

Drága Editke!
Egy naptár van az íróasztalom fölött.Minden hónapot egy akvarell festményed illusztrál.Minden hónap elején lapozok egyet.Nem tudok betelni a festmények szépségével..............már 15.éve.Szeretettel:,,csoport és sorstársad" :Györgyi

Tárgy: g Feladó: mama Dátum: 2015.09.08

Gratula es csodalatos!
Udv:mama

Tárgy: nyugalom Feladó: Pálné Kovács Zsuzsanna Dátum: 2015.08.14

Szia Edit!

A tárgyba először a szépség szót kezdtem el írni, aztán fél úton megálltak az ujjaim.
"Nyugalom..." Ez az, amit a festményeid sugároznak nekem.

Kívánok neked sok-sok ihletet és szabadidőt, hogy még több képpel gazdagíthasd a világot.

Zsuzsi a Galagonyából

Tárgy: Gratula Feladó: Bertalan Réka Dátum: 2015.03.11

Gratulálok és nagyon szép képek vannak!
Üdv,Tisztelettel:Bertalan Réka

Tárgy: Gratuláció Feladó: Ádámkovics Tiborné (Kovács Magdi) Dátum: 2015.01.08

Érdekes, hogy az embert ennyi idő után még mindig érhetik meglepetések. Nagyon szépek a képek, remélem még sok hasonló csodával ajándékozol meg bennünket.

Tárgy: Aki a virágot szereti... Feladó: Hoffer Ottó, Otti Manufactura Kft Dátum: 2013.09.13

Kedves Edit!
Gondolkodtam mit írjak, ami nem közhelyes, de igaz, és valódi is egyben!? Plágiummal fogok élni: EPIPHOITÉSZISZ! Hamvas Béla súgta Isten mérhetetlen jólelkűségéről. Közben fügét evett a Tamariszkusz fák alatt, és egyszerűen örült az életnek.
Így pontosan:
" A vallás nehéz, sötét, szenvedő, aszketikus, önmegtagadó útját minden ember ismeri. De van úgy, pillanatokra, hogy a nap is felragyog. Religion is not our burden, but our privilege- a vallás nem teher, hanem kiváltság. S ez a kiváltság ilyen percekben, a legnagyobb vallásos időkben: Isten gyermekének lenni. Néhány misztikus beszél róla, és volt valaki, aki ebben az EPIPHOITÉSZISZben élt, Isten egyik legkedvesebb gyermeke: Szent Ferenc. Ő értette, hogy enni, aludni, fürödni, virágban gyönyörködni, szép lányra mosolyogni, sétálni, játszani lehet ima, és tényleg ima, ha az ember igazán Isten gyermeke, s megbékült szívében az isteni jóság az emberre néz."

Tárgy: Csodálat és gratuláció. Feladó: Darabos Zsuzsa Dátum: 2013.03.05

Kedves Edit!

Ezzel a technikával készült képek a kedvenceim és az itt látottak!
Nagyon szépek és közel állnak hozzám és ezért nagyon kedves képek.
Köszönöm, hogy láthattam.

Üdvözlettel: Darabos Zsuzsa

1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása